Nieuwe website

Wij ontwerpen en bouwen kwalitatief hoogwaardige Joomla CMS websites (open source), waarbij we de juiste mix zoeken tussen ontwerp en functionaliteit. Websites worden standaard opgeleverd met uw Analytics trackingcode, een sitemap voor Google Search en SEO url's (Search Engine Optimalisation) zodat deze beter worden bezocht door zoekrobots. Wij integreren socia media zoals LinkedIn, Facebook en Twitter geheel naar uw wensen. Liever een website met Wordpress? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wij informeren u graag over de voor- en nadelen.

Wij werken intensief samen met onze opdrachtgevers, zodat u nauw betrokken bent bij het ontwikkelproces en niet voor verrassingen komt te staan. U kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek en/of offerte bij ons aanvragen.

Uniek ontwerp

AVG proof

integratie social media

Google trackingcode

Responsive

SSL-certificaat

Restyling van een bestaande website

Is uw website ondertussen qua design en techniek verouderd en voldoet deze niet meer aan de eisen van de huidige tijd? Dan is restylen een goede optie voor u.

Contentbeheer

Naast het hebben van een goede website en gevonden worden in zoekmachines, zijn er meer zaken van belang. Zoals informeren en vasthouden van bezoekers, het goed overkomen van uw boodschap en het makkelijk leesbaar zijn van de webteksten. Bezoekers willen vaak in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk informatie krijgen.

Voor het actualiseren van content op uw website regulier of ad-hoc, kunt u ons ook inschakelen. U kunt dit op uurbasis aan ons uitbesteden.

Technisch onderhoud

Websites zijn onderhevig aan onderhoud, zoals het upgraden naar de nieuwste beveiligingsupdates van componenten. Het technisch beheer en back-ups kunt u ook bij ons onderbrengen. Dit kan d.m.v. een onderhoudscontract op jaarbasis of  op uurbasis.

Hosting

Wij adviseren om u uw website onder te brengen bij een webhostingbedrijf die Joomla of Wordpress professioneel ondersteunt. Wij werken samen met Combell Hosting. Vanzelfsprekend bent u vrij om hierin zelf een keuze te maken.

Landingspagina's

Ook ontwikkelen wij landingspagina's voor uw website. Deze zijn gericht op specifieke bezoekers (doelgroep) met een specifieke taak (doel). Je komt vaak op zo'n landingspagina terecht na het volgen van een advertentie zoals AdWords of AdSense, een website banner, een e-mail link of een advertentie op print, radio of televisie.